Share

Budućnost izjednačila u finalnoj seriji protiv Zvezde!

I četvrtoj utakmici finalne serije u Podgorici domaća ekipa Budućnosti je izjednačila rezultat u pobjedama na 2:2. Veoma sličan scenario kao u prvoj utakmici dva rivala u Podgorici, nakon prvog poluvremena gosti su imali malu prednost, da bi veoma dobrim drugim poluvremenom domaći došli do pobjede.

Prva četvrtina pripala je Crvenoj Zvezdi koja ju je riješila rezultatom 20:25, da bi u drugoj viđena nešto tvrđa igra na parketu te su u njoj bolju bili domaći sa 15:13.

Domaća ekipa je trijumfirala najviše zahvaljujući dobrom drugom poluvremenu u koje su domaći ušli veoma odlučno i skoncentrisano, te na startu treće četvrtine napravili seriju od plus deset.

Nakon toga Zvijezda malo dolazi sebi te se vraća u igru, no treću četvrtinu domaći rješavaju u svoju korist rezultatom 22:20.

U posljednjoj četvrtini puno bolja igra Budućnosti na terenu, no završnih dvije minute je bilo jako uzbudljivo. Ušlo se u igru koš za koš te slobodnih bacanja. U tim trenutcima sve je ulazilo i jednim i drugim, te je utakmica na kraju riješena rezultatom 84:80.

najefikasniji igrač u domaćoj ekipi bio je Norris Cole sa 31 poen, a pratio ga je Jackson sa 23.

Kod gostiju najefikasniji bio je Baron sa 24 poena.

Tekma.ba