Share

Dalić: Ovo je posljednji Mundijal za Luku Modrića

Reprezentacija Hrvatske sutra igra utakmicu polufinala Svjetskog prvenstva protiv selekcije Engleske.

Hrvatska je uspjela napraviti fantastičan rezultat plasmanom među četiri najbolje ekipe svijeta, ali je jasno da se Vatreni ne žele zaustaviti tu. Selektor ove reprezentacije Zlatko Dalić na današnjoj press konferenciji poručio je da su napravili veliku analizu Engleske, te da znaju odakle im prijeti najveća opasnost.

“Napravili smo analizu engleske reprezentacije, znamo otkud nam prijeti najveća opasnost. Nakon Islanda, Danske i Rusije čeka nas drugačija utakmica. Možda nam više odgovara igra Engleske, ali moramo paziti na njihovu igru iz prekida. Nemamo razloga biti nervozni, rasterećeni smo, bez pritiska, došli smo uživati u polufinalu, u nogometu. Nije nam bitno tko je ispred nas, iza nas, protiv nas. Došli smo pokazati svoju najbolju igru, a rezultat kakav bude”, rekao je Dalić.

Selekor Hrvatske iznenadio je mnoge kada je otkrio da je ovo gotovo sigurno posljednje Svjetsko prvenstvo za Luku Modrića koji je sigurno jedan od najvažnijih igrača ove ekipe.

“Modrić? Osvojio je sve što je mogao kao klupski igrač, s obzirom da je ovo njegovo zadnje SP, drago mi je da je došao u ovakvu situaciju, među četiri najbolje ekipe”, dodao je Dalić.

sportsport.ba