Share

DUŠKO TOŠIĆ OTVORIO DUŠU U INTERVJUU: Više nije mogao da šuti, sve otkrio, ‘RAZOČARAN SAM’

Duško Tošić je golom protiv Čongćina, drugim u sezoni, poveo Gvangžou R&F ka pobedi (4:2), ali Srbin je priznao da nije zadovoljan u timu koji sa klupe vodi srpski stručnjak Dragan Stojković Piksi.

– Šta bi bilo da više igram… Defanzivac sam, pa sam žrtva pravila. U protokolu mogu da budu četiri stranca. Utakmicu moraju da počnu dvojica igrača do 21 godine i najviše tri stranca, s tim da četvrti može da zameni jedino stranca. U takvim okolnostima trener prednost daju napadačima, pa mi defanzivci čekamo na red- rekao je Tošić za Sportski žurnal, koji je odigrao samo šest utakmica ove sezone.

Kupili srpskog reprezentativca za siću, sada ga prodali Arapima i vrtoglavo zaradili!

Onda je nastavio u istom tonu.

duskotosic

– Naravno da je lakše i bolje imati seriju utakmica “u nogama”. Lično baš i nisam navikao da više sjedim na klupi, ali šta da se radi. I to je dio posla. Važno je uraditi posao kad trener to traži- rekao je Tošić.

Defanzivac se nada da će njegova ekipa biti u gornjem dijelu tabele.

– Očekujemo da ćemo se boriti za plasman oko petog ili šestog mjesta. To je najviše što možemo. Najbogatijih pet klubova su nedodirljivi. Oni će između sebe da odrede poredak. Ostali se tu malo šta pitaju- zaključio je Tošić.