Share

Grad Split pozvao predstavnike Hajduka na sastanak, tema razgovora – reprezentacija

U ponedjeljak, 24. lipnja u 10.30, na Poljudu će biti održan sastanak između Grada Splita i Hrvatskog nogometnog saveza. Na sastanak je Grad Split, kao većinski vlasnik, pozvao i predstavnike HNK Hajduk.

Kako prenose Sportske novosti, u svojem nedavnom priopćenju HNK Hajduk je iznio stav vezan za odnose između kluba i Saveza te posljedično i na mjesto odigravanja kvalifikacijske utakmice Hrvatska – Mađarska. HNK Hajduk i u ovoj prigodi jasno naglašava kako čvrsto stoji iza tada rečenoga i svoj stav bez konkretnih promjena u odnosima neće mijenjati.

“Klub je spreman aktivno sudjelovati na sastanku u ponedjeljak na Poljudu isključivo s ciljem razgovora o prvim koracima prema transparentnijim i poštenijim odnosima prema svim klubovima, s ciljem otklanjanja godinama gomilanih problema. Tek kad se te promjene počnu događati, odnosno kad se uvjerimo da čelnici HNS-a konačno s riječi prelaze na konkretna djela, HNK Hajduk je spreman preuzeti aktivnu ulogu u procesu organizacije odigravanja neke od sljedećih utakmica naše reprezentacije.”

 

HNK Hajduk Split

@hajduk

U ponedjeljak na Poljudu sastanak Grada Splita i HNS-a, pozvan i HNK Hajduk • http://bit.ly/2N6L5Wz 

See HNK Hajduk Split’s other Tweets

 

(foto:Pixsell)

germanijak.hr

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!