Share

Humanitarni listić u podne: Niko Rukavina tipuje za Centar za Rehabilitaciju Zagreb

Bernarda Brčić u prošlotjednom izdanju Humanitarnog listića u podne nije uspjela zaraditi donaciju Dječjoj bolnici Kantrida, a nadamo se da će naša današnja poznata ličnosti biti sretnija.

Humanitarni listić danas je ugostio poznatog futsal entuzijasta, gllavnog urednika portala HRFutsal i bivše poznato ime Germanijaka. Naš je gost Niko Rukavina, a on je pomno odabrao četiri para iz ponude Germania Sport kladionice.

Niko tipuje na čiste pobjede Osijeka i Hajduka u Prvoj HNL.

“Smatram da će Osijek pobjedom donekle izliječiti rane nakon dramatičnog ispadanja iz Europe, a pobjede u prvenstvu idealne su za to, kao što vidimo na primjeru Hajduka”, tvrdi Rukavina. Uz to je dodao još pobjedu Salzburga začinjenu s 3+ golova, a u gradskomokršaju za Rotterdam, prednost daje favoriziranom Feyenoordu.

Ova četiri para nose ukupni tečaj od 5.04, na što će Germania Sport kladionica uplatiti 400 kuna. Potencijalni dobitak od 2016 kuna, Niko Rukavina je namijenio Centru za rehabilitaciju Zagreb. Sretno!

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec, Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija MatkoDean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović,  Jurica Bićan,  Tomislav Sporiš,Miroslav KoprićDražen Bagarić, Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo KazinotiIvan ŠkvorcZlatko ŠkorićMarko TomasJakov GrcićTomislav Gondžić i VikiIvanović, a u njihovo ime ukupno smo donirali 159.870 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

germanijak.hr

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!