Share

ISPLIVALI NOVI DETALJI: Evo zašto je propao Baleov transfer, REAL BIJESAN

Ako je vjerovati najtiražnijem španskom sportskom listu ‘ Marca’, Bejl je ponovo razmislio, a supruga ga je odvratila od odlaska.

Morao bi tri godine da provede odvojen od porodice, nema nameru da ženu i troje male dece vodi u Aziju, bilo je planirano da se oni vrate u Vels, u kuću od 5 miliona eura koju je Bejl kupio pre par godina.

Porodica nije baš bila sretna ni u Madridu, naime, informacije govore da su oni željeli da se vrate na ostrvo, ali svakako je bolje ostati u Španiji, nego se vratiti bez Bejla. Porodica je procijenila da je tri godine previše, iako je ponuda fantastična, međutim, kako sada stvari stoje, Bejl će ostati u Madridu, ukoliko ne bude preokreta.

skysports-gareth-bale-4595683

Ponovo je aktuelizovana bila varijanta da ga Đangsu kupi, pa proslijedi Interu, ali pre nekoliko dana su izvori iz italijanskog kluba demantovali da o tome razmišljaju.

Vidjećemo šta će učiniti Real, ako Bejl ostane, ponovo je problem oko dolaska Pogbe, prodaće u tom slučaju Džejmsa Rodrigeza verovatno Atletiku, ali problem je novac koji Bejl ima, odnosno plata od 15 miliona evra koja je trebalo da bude prebačena Francuzu.

Klub je bijesan, ali Bejl ima ugovor na još tri sezone i ne mogu ništa da učine.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!