Share

Jalen Rose ima informacije o tome gdje će Kawhi

Napetost vezana uz odluku Kawhija Leonarda o nastavku karijere ne jenjava.

Koliko odaju dostupne informacije, u trenutku pisanja gotovi su svi sastanci s ekipama koje su najuži kandidati za njegov potpis, a to su dvie franšize iz Los Angelesa, Lakersi i Clippersi, te treća, momčad u kojoj je nedavno osvojio NBA naslov, Toronto Raptorsi.

Iako su zadnjih dana najveći favoriti Lakersi te se oko tog ishoda opasno steže obruč, jedan od najaktivnih NBA analitičara u zadnje vrijeme, bivši igrač (između ostalih i Raptorsa) Jalen Rose rekao je:

„Po mojim informacijama je 99% vjerojatnosti da se Kawhi vraća u Raptorse. Potpisat će dvogodišnji ugovor. Nakon toga će steći desetogodišnji staž u ligi, što će mu stvoriti uvjete za maskimalan ugovor u visini od 35 posto salary capa.“

 

Raptors Nation@RaptorsNationCP

Jalen Rose is hearing that Kawhi Leonard will be back with 👀

Pogledajte druge tweetove korisnika/ce Raptors Nation

 

Rose je zadobio određenu količinu kredibiliteta prošle sezone u vrijeme tadašnje sage oko Kawhija, odnosno njegovog psihološkog rata sa upravom Spursa. U toj je situaciji krilni igrač inzistirao na tome da prije povratka na teren sanira ozljedu, dok su u San Antoniju vršili pritisak na njega da što prije zaigra.

Tada je Rose izjavio da je „Kawhi već odigrao svoju posljednju utakmicu za Spurse“, i bio u pravu.

(foto: Reuters)

germanijak.hr