Share

Juve pronašao Allegrijevu zamjenu, plaća sedam milijuna eura godišnje

Juventus je navodno sve dogovorio s Mauriziom Sarrijem koji bi od iduće sezone trebao naslijediti Maxa Allegrija na klupi talijanskog prvaka. Dogovor je postignut u proteklih nekoliko dana, a Sarri će nakon finala Europa lige staviti svoj potpis na trogodišnji ugovor s plaćom oko sedam milijuna eura, ali moguće je da je ugovor potpisan na sigurnih šest milijuna eura i još milijun na bonuse, tvrdi talijanski novinar Tancredo Palmieri.

Napolitanski trener bio je među trojicom najistaknutijih kandidata za preuzimanje ovog posla, a ugovor će potpisati čim raskine onaj s Chelseajem, tvrde talijanski mediji.

Juventusov direktor Fabio Paratici prošlih nekoliko dana bio je na relaciji Torino-London, a u engleskoj metropoli navodno se sastajao s engleskim agentom Frankom Trimbolijem s kojim je dogovarao detalje Sarrijevog ugovora i izlaznu taktiku iz Chelseaja. Talijanski strateg navodno je spreman podnijeti ostavku i ostati bez otpremnine, iako ga londonski klub želi otpustiti.

Isti izvor tvrdi kako je ludnica stvorena oko mogućeg Guardiolinog preuzimanja Stare dame potpuno neutemeljena, a Katalonac navodno nikad nije ni bio ozbiljna opcija. Pokušaja je bilo, ali nije bilo nikakvih pregovora pa Pep sigurno neće postati šef Juvea već ove sezone, ali posijano je sjeme za budućnost.

 

(foto: Action Images)

germanijak.hr