Share

Lesor: Takav šut se dešava samo jednom

Matijas Lesor je bio heroj Unikahe u pobedi u Berlinu nad ekipom Albe u prvom meču četvrtfinala Evrokupa. Bivši centar Crvene zvezde je postigao koš za pobedu i to zakucavanjem posle promašaja saigrača.

Veoma slične situacije najbolje se sećaju navijači Crvene zvezde, kada je u Podgorici u finišu trećeg meča Matijas Lesor promašio polaganje. Da je pogodio, veoma je moguće da bi Zvezda i u aktuelnoj sezoni bila u Evroligi. Ovoga puta Francuz je bio nešto bliže obruču pa je zakucao.

Brajan Roberts je šutirao. Ja sam imao mismeč na skoku, iskoristio sam prednost i probao da dođem u najbolju moguću poziciju. Srećom lopta je došla u moje ruke. Takav šut se dešava samo jednom. Srećam sam da sam mogao da pomognem mom timu tim košem”, rekao je Matijas Lesor posle trijumfa Unikahe.

Pokazali smo karakter i veoma sam ponosan na saigrače. Ovo je velika timska pobeda, ali moramo da znamo da je ovo samo polovina posla. Imamo i dalje još jedan meč koji moramo da dobijemo da prođemo dalje. Malo sam izvrnuo zglob, stao sam na nečije stopalo ali ja sam ratnik i neću odustati”, dodao je francuski reprezentativac.

Unikaha vodi 1:0 u četvrtfinalnoj seriji posle brejka u Berlinu, a meč u Malagi je na programu u petak od 20 i 45 uz direktan prenos na Sport Klubu 4.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!