Share

Lokalna ekipa osvojila TD Bjelovar, kreću turniri u Kutini i na Knežiji

Jučer je završio treći turnir u sklopu ovogodišnjeg izdanja Trofej Dinamo, u finalu između dvije domaće ekipe, Domorad je sa 7:3 svladao Koestlin i osvojio Trofej Dinamo Bjelovar!

Domorad je naslov osvojio suvereno, zabivši 33 pogotka u šest utakmica, a najistaknutiji pojedinac bio je Ante Pavličević koji je osvojio nagradu za najboljeg igrača i najboljeg strijelca turnira s devet pogodaka, dok je najboljim golmanom proglašen Juraj Fanton iz Koestlina.

Treće mjesto osvojila je ekipa Dječji nogomet koja je ujedno vodeća u ukupnom poretku i vrlo je blizu plasmana na Šalatu.

Ovaj tjedan očekuju nas čak dva turnira u sklopu natjecanja Trofej Dinamo. Turnir u Kutini igra se drugu godinu u nizu, a na njemu, osim seniora nastupaju žene. TD Kutina igra se od 26. do 29. lipnja, a održava se u sklopu kulturno-glazbene manifestacije Petrovo – slavlje kutinsko.

Trofej Dinamo Knežija igra se od 28. do 30. lipnja za zagrebačkom kvartu Knežiji i svojevrsni je nasljednik tradicionalnog Knežija Cupa, a igra se samo u seniorskoj kategoriji.

Nagradni fond za Kutinu je 15.000 kuna, a za Knežiju 13.000. Zainteresirane ekipe za turnire se mogu prijaviti na službenoj Internet ili Facebook stranici natjecanja.

(Foto: Trofej Dinamo)

germanijak.hr