Share

Od danas u prodaji ulaznice za Armeniju i Grčku, Nogometni savez BiH uputio apel navijačima

Prodaja ulaznica za utakmice prva dva kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. koje će fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine igrati protiv Armenije 23. marta u Sarajevu i tri dana kasnije protiv Grčke u Zenici, počinje danas, 13. marta, u 12 sati, javlja Anadolu Agency (AA).

Cijene ulaznica za meč u Sarajevu su 30 maraka za istočnu i sjevernu tribinu stadiona Grbavica, te 20 za jug. Cijene karata za utakmicu koja će se igrati na stadionu Bilino polje u Zenici su 40 KM za zapadnu tribinu, 30 za istočnu, te sjevernu i južnu po 20.

”Prodaja će se vršiti u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije Centrotrans. Jedna osoba može kupiti po dvije ulaznice za svaku od utakmica (Armenija i Grčka), odnosno četiri za obje, uz predočavanje identifikacionog dokumenta”, saopštili su iz Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (N/FS BiH), istakavši da će se prodaja rezervisanih ulaznica vršiti prodajom na recepciji nove poslovne zgrade N/FS BiH u Sarajevu.

Iz N/FS BiH apelovali su na navijače da se pridržavaju sljedećih pravila:

”Molimo naše vjerne navijače, simpatizere i osvjedočene prijatelje da se prilikom ulaska na stadion, striktno pridržavaju uputstva za korištenje označenog ulaza na tribinu, reda i sjedišta na određenom sektoru. Mjesta su naznačena na ulaznici, te je neophodno da se to poštuje. N/FS BiH je shodno važećim standardima FIFA i UEFA instalirao nove elektronske brojače sa elektronskim čitačima ulaznica na ulazima stadiona, te bi nepoštovanje navedenih uputstava moglo izazvati nepotrebnu gužvu i dodatne procedure prilikom ulaska na određenu tribinu.”

http://scsport.ba