Share

OD NBA ZVIJEZDE DO NIKOLE ROKVIĆA: Prelijepa srpska manekenka ostavila Gasola zbog ovog pjevača! Španac je MOLIO DA MU SE VRATI, a evo kako se sve okončalo!

Legenda NBA lige i španske košarke Pau Gasol sa svojom vjerenicom Ket Mekdonel uživa trenutno na medenom mjesecu.

Oni su svoju ljubav čak dva puta ozvaničili, jer su se isto toliko puta i vjenčali. Jednom u Španiji, drugi put u Kaliforniji gde je sve bilo dosta glamuroznije.

– Moram da kažem da sam najsretniji momak na svijetu! Hvala porodici i prijateljima, volim te, Ket – poručio je NBA as na društvenim mrežama.

Njih dvoje su u vezi još od 2016. godine, a prije upoznavanja Amerikanke, Gasol je dugo bio zaljubljen u srpsku manekenku Bojanu Barović, koja je sada u skladnom braku s NIkolom Rokvićem.

Bila je u vezi s njim još davno, dok je Pau igrao za Lakerse. Pau je Bojanu primjetio još prije deset godina, kada je igrao za Španiju na Evropskom prvenstvu u Beogradu i Novom Sadu, upoznali su se i ubrzo započeli vezu. Život sa slavnim košarkašem u Los Anđelesu iskoristila je tako što je započela i glumačku karijeru.

Međutim, poslije dvije godine uslijedio je raskid, pa su Srpkinja i Španac završili romansu. Ona nikad nije htjela o tome mnogo pričati.

– Da, upoznali smo se, bili smo zajedno, i to je sve. Ne volim da pričam o tome – govorila je Barovićeva.

Prema piasnju pojedinih medija Pau do skoro nije mogao preboljeti prelijepu Srpkinju, čak ju je nekoliko puta zvao da se pomire. Kada je vidio da je u vezi sa srpskim folk pjevačem, Španac je odustao i odlučio da krene svojim putem. Tako je upoznao Amerikanku s kojom je danas veoma blizu braka.

(Sport.ba)

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!