Share

Određene sudije za 6. kolo Premijer lige BiH

Tri utakmice 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na rasporedu je u subotu, dvije u nedjelju i jedna u ponedjeljak.

Nakon mnogo uzbuđenja tokom sinoćnjih utakmica petok kola, već nakon tri dana premijerligaški fudbaleri će ponovo na teren, a samim tim i sudije koje će kao i uvijek dati sve od sebe kako bi utakmice prošle u fer i korektnoj igri.

Program počinje u subotu od 17.00 sati kada će se odigrati tri utakmice. U Zenici domaći Čelik dočekuje ekipu Zvijezde 09, a susret će suditi Admir Musić iz Sarajeva. U isto vrijeme počinje i meč Krupe i GOŠK-a u Krupi na Vrbasu, a susret će suditi Slađan Došlo iz Istočnog Sarajeva. Kada je u pitanju susret u Bijeljini u kojem se sastaju Radnik i Mladost Doboj Kakanj, pravdu će dijeliti Luka Bilbija iz Prijedora.

Prvi će na teren u nedjelju fudbaleri Tuzla Cityja i Željezničara i to od 19.00 sati, a meč će suditi Ermin Sivac iz Zenice, dok će Sarajevo i Zrinjski na teren sat vremena kasnije uz sudiju Dragana Petrovića iz Banja Luke.

Program se zatvara u nedjelju i to utakmicom između Širokog Brijega i Slobode, a sudit će je Sabrija Topalović iz Zenice.

sportsport.ba