Share

Ona je najzgodnija košarkašica na svijetu, izazovnim fotkama mami uzdahe miliona pratilaca: Otišla je korak dalje i skinula se gola – fotkom iz kreveta raspametila je sve (FOTO 18+)

Italijanska košarkašica Valentina Vignali već godinama važi za jednu od najse**ipilnijih košarkašica na svijetu.

Iako igra u italijanskoj drugoj ligi za ekipu Athena Roma, Valentina je velika zvijezda u svojoj zemlji a na tome se može najviše zahvaliti svojoj manekenskoj karijeri koju vodi uporedo s košarkaškom.

Ovu 27-godišnju ljepoticu na Instagramu prati preko dva miliona ljudi, a svi su ostali u šoku kada je objavila fotografiju na kojoj gola pozira u kadi.

S obzirom na uspjehe na drugim poljima, za košarku joj je ionako ostalo malo vremena. Nakon što je 2010. bila finalistica na izboru za Miss Italije, otvorila su joj se vrata svijeta manekenstva, u kojem je postala traženi model za donje rublje.

Valentina je dospjela i do naslovnice Playboya i do televizije gdje je radila uglavnom u emisijama posvećenima košarci. Kako je rasla njezina popularnost tako je rastao i njezin utjecaj, samo na Instagramu ima 2,2 miliona pratitelja, odnosno više od tri miliona na svim društvenim mrežama.

Valentina je i ovog ljeta nastavila mamiti uzdahe muškog dijela populacije! Nakon što je u aprilu, tokom programa uživo, pokazala golu guzu i međunožje, ova italijanska košarkašica je još jednom izdominirala vrlo provokativnom fotografijom.

Ovoga puta na Instagramu, gdje je okačila fotografiju na kojoj se vidi kako gola leži na krevetu. Fotografija se vrlo brzo proširila društvenim mrežama, a nije prošla neopaženo ni kod talijanskih medija.

(Sport.ba)

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!