Share

Oprašta li se Conor McGregor?

Najveća zvijezda UFC-a Conor McGregor mogao bi se oprostiti od MMA karijere nakon meča protiv Khabiba Nurmagomedova.

Conor očigledno polako gubi volju za borbama nakon što je zaradio ogroman novac od bokserskog meča sa Floydom Mayweatherom i vrlo lako bi se moglo destiti da ga u oktagonu protiv Khabiba gledamo po posljednji put.

Njegov trener Owen Roddy nije siguran koji su Conorovi planovi. Ne vjeruje u oproštaj, ali za budućnost se ništa ne zna.

“Ne znam, ali ne vjerujem da će se oprostoti. Nikada ne gledamo u budućnost, on je još uvijek onaj stari i stvarno ne znam šta će se dogoditi. Sve zavisi od mečeva koji će mu se nuditi. Tako je to sa njim. Ako mu ponude neki super-meč, tada će se sigurno boriti”, rekao je Roddy, te je dodao:

“Nikad se ne zna. Fokusirani smo na ono što je ispred nas. Ovo je jedan od najvećih mečeva u historiji i kada odradimo ovo okrenućemo se prema sljedećoj najvećoj borbi u historiji sporta”, rekao je Roddy.

Interesantna izjava Conorovog udaračkog trenera koja malo otkriva o budućnosti irske zvijezde koji će 6. oktobra nakon duge pauze odraditi MMA borbu i to protiv šampiona i neporaženog Dagestanca Khabiba Nurmagomedova.

sportsport.ba