Share

Par mjeseci vrijeđanja završilo najbržim nokautom u UFC povijesti (VIDEO)

Ben Askren i Jorge Masvidal u nekoj drugoj situaciji možda bi bili glavna borba večeri, ali na ovakvom eventu, kraj borbe najvećeg muškog MMA borca i najvećeg ženskog, nisu imali što tražiti, no njihov je meč odnio sve naslovnice.

Naime, vrijeđali se preko društvenih mreža mjesecima uoči ove borbe, prijetili jedan drugom kad bi god dobili priliku, a nakon sve te sile uvreda i prijetnji, meč je trajao ravno tri sekunde! Službeno brojanje je bilo pet sekundi, što je najbrže ikad.

Toliko je Masvidalu trebalo za skraćivanje distance, skok i koljeno u glavu. Vrlo brutalno koljeno u glavu. Askren, inače hrvač, refleksno se bacio u noge Amerikancu kubanskih korijena na startu borbe i to je zadnje čega se sjeća. Od siline udarca, Asrken se samo “ukočio” i pao kao daska, a Masvidal mu se likujući unio u beživotno lice.

U glavnim borbama sinoć Amanda Nunes vrlo uvjerljivo obranila je svoj naslov u bantam kategoriji tehničkim nokautom protiv Holly Holm i sad ima pod svojim pojasom sva najveća imena ženskog MMA te je još jednom potvrdila kako je najveća svih vremena.

Isto je učinio i Jon Jones u borbi za pojas u poluteškoj kategoriji protiv Thiaga Santosa, no bilo mu je potrebno svih 25 minuta borbe. Santos je usred borbe ozljedio koljeno, ali i takav je bio prijetnja najvećem svih vremena, koji je na koncu obranio pojas podijeljenom odlukom sudaca.

germanijak.hr

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!