Share

Prometno u Dinamu: Soudani odlazi u Englesku, Hajrović također na izlaznim vratima

Najbolji fudbaler zagrabačkog Dinama El Arabi Hilal Soudani u ponedjeljak dolazi u Zagreb, trebao bi se priključiti ekipi na pripremama u Sloveniji, ali pitanje je koliko će još dugo biti igrač hrvatskog prvaka.

Naime, kako prenosi Goal, Alžirac je u ovom trenutku na korak od odlaska u Nottingham Forest. Bivši evropski prvak je, čini se, pristao platiti Modrima traženu odštetu. Radi se o iznosu između 2,5 i 3 miliona eura.

Doznajemo da bi uskoro iz Maksimira mogao otići i Izet Hajrović. On ima bogat ugovor, a u Dinamu baš i nije opravdao očekivanja. Lako je moguće da i povremeni reprezentativac BiH u idućih 10-15 dana ode iz Zagreba u novi klub, piše Goal.

Fudbaler Lokomotive Lovro Majer bi trebao biti jedno od najvećih pojačanja Modrih u ovom prijelaznom roku. Njega u Maksimiru već čeka “desetka” koju je nosio Ante Ćorić. Lovro je na kratkom odmoru, ali pitanje je dana kad će se pojaviti na liječničkom pregledu.

Dinamo i Lokomotiva su sve dogovorili, Modri će platiti 2-2,5 miliona eura i Lokomotiva će dobiti 50 posto od idućeg transfera. Dogovaraju se  detalji oko Lovrine plaće u Maksimiru. I to bi se uskoro trebalo definirati.

scsport.ba