Share

Pulev uputio izvinjenje jer je poljubio novinarku

Bugarski bokser teške kategorije Kubrat Pulev uputio je izvinjenje jer je poljubio novinarku Jenny Sushe bez njenog pristanka. Pulev je odbio da uputi izvinjenje odmah nakon što se to dogodilo tvrdeći da su prijatelji.

Novinarka je navodno podnijela tužbu protiv Puleva kojom tvrdi da je on ‘uvatio za zadnjicu’ što bokser negira.

Sporni poljubac desio se tokom intervjua Bugarina nakon njegove pobjede nad Bogdan Dinuom. Pulev je nakon toga suspendiran te mu je rečeno da mora ‘prihvatiti principe poštovanja’ prije nego se ponovo bude mogao boriti.

U razgovoru za 120 minuta, Pulev je rekao: “Žao mi je zbog toga što se desilo (sa Sushe). Kada bih mogao vratiti vrijeme, naravno da to ne bih učinio. Poneakad činim takve stvari. Temperamentan sam, i to sam učinio isključivo zbog sreće.

‘Svojim fanovima poručujem da sam bio euforičan (nakon pobjede nad Bogdan Dinuom). Ljudi koji suosjećaju sa mnom, znaju da kad bi to mogao ponovo učiniti – onda ne bih (poljubio Sushe).

‘Kada bi mi Bog dao mogućnost da vratim vrijeme, promijenio bih sve. Žao mi je zbog toga. Ali stvar je u tome da želja koju sam imao (u poljupcu) nije bila u namjeri nasilja. Poljubac je bio ekspresija radosti.”

Embedded video

mshumanov@shumansko

🥊💋 In case you haven’t watched it – this video of Bulgarian heavyweight boxer Kubrat Pulev kissing a female reporter after his win over Bogdan Dinu the other night has gone absolutely viral on social media

16 people are talking about this

Pulev je odgovorio i na optužbe da je novinarku uhvatio za zadnjicu. “To nije istina. Osim toga, ta žena nije moj tip. Ne plašim se, a imam i sve snimljeno, ukoliko bude potrebe da se i to dokazuje.”

federalna.ba