Share

Ronaldo zarađuje preko Instagrama ogromnu cifru, Đoković mu nije ni blizu: EVO O KOJEM IZNOSU SE RADI!

Poznato je da pojedini sportisti zarađaju abnormalne sume novca od marketinga, ali da te sume premašuju zaradu u klubovima, e to je nevjerovatno. 

Posebno do dobre zarade mogu doći fudbaleri koji na Instagramu mogu da inkasiraju i nekoliko stotina hiljada dolara.

Jedan od onih koji najviše zarade od društvenih mreža svakako je Kristijano Ronaldo koji ima 173 miliona pratilaca, a od jedne objave na Instagramu može da zaradi i 784.000 funti.

Nejmar je sljedeći sa 121 milionom pratilaca i 580.000 funti, Lionel Mesi ima 123 miliona pratilaca i 521.000 funti po objavi, a zanimljivo je da ih prati veteran, penzionisani Dejvid Bekam. Nekadašnji bombarder iz Mančestera ima 57 miliona pratilaca i od objave dobije 287.000 funti, tek na petom mjestu je košarkaš, Lebron Džejms.

Lider Lejkersa ima 50 miliona pratilaca i 219.000 funti posle jednog klika, slijede Ronaldinjo, Bejl, Ibrahimović, kriket zvijezda Virat Koli, a 10. je Luis Suarez.

Zanimljivo je da su teniseri daleko iza fudbalera i košarkaša, primjera radi, Suarez kao 10. na listi ima 34 miliona pratilaca, a Novak Đoković je na 6.000.000, što djeluje veoma nestvarno, zar ne?

Federer ima 6.7 miliona pratilaca, a Rafael Nadal 7.5 ”samo” miliona pratilaca.

Za takve veličine, ne baš puno. Na primjer, folk pjevačica Seka Aleksić ima 1.2 miliona folovera.

نادي دبي للصحافة

@DubaiPressClub

صحيفة الصن: كريستيانو رونالدو يتصدر قائمة أغنياء إنستاغرام، حيث يمكنه كسب 780 ألف جنيه إسترليني لكل منشور.https://bit.ly/2Z68Qzr 

Prikaži sliku na Twitteru
sport.ba

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!