Share

Rondo: Nadam se da ću biti prvi s titulama u Celticsima i Lakersima

Poslije treninga u ponedjeljak, posljednjeg pred početak NBA sezone, playmaker Lakersa Rajon Ronda dao je zanimljivu izjavu. Rondo se nada kako će u košarkašku povijest između ostalog ući i po tome što će postati prvi igrač s titulama u dresovima Celticsa i Lakersa.

“Trebam još jedan prsten” – rekao je Rondo i nastavio: “Želim biti prvi s tim dostignućem, naslovom s Lakersima i Celticsima. Stvar je jednostavna, jedan sam uspio osvojiti u Bostonu, a sada želim otići do kraja s ovom sjajnom organizacijom. Igranje u Celticsima bilo je nešto najbolje u mojoj karijeri, a moram reći da su svi timovi u kojima sam igrao odlično organizirani, no ovo (Lakersi) je nešto posebno”.

“Ovo što imamo je uistinu posebno. Imamo mnogo mladih, gladnih pasa” – rekao je Rondo misleći na svoje mlade suigrače i nadovezao se: “Imamo mnogo talenta, imamo najboljeg košarkaša na svijetu i sjajnu kemiju unutar tima, sada samo trebamo naći način da to sve sastavimo na najbolji način i krenemo polako do cilja”.

Rajon Rondu Lakersi su šesti klub u karijeri a prošlu sezonu završio je u New Orleans Pelicansima u kojima je imao odličnu “all round” sezonu koja je završila porazom od GS Warriorsa u polufinalu Zapada.

sportsport.ba