Share

Slaven Musa: Sve osim tri boda protiv Olimpica za nas bi bilo katastrofalno

Fudbaleri Viteza i Olimpica sutra će odmjeriti snage u okviru 27. kola Premijer lige BiH. Domaći tim je održao press konferenciju pred sutrašnju utakmicu na kojoj su se predstavnicima medija obratili Zoran Kokot i Slaven Musa, prvotimac i trener Vitežana.

“Spremamo se vrijedno kroz cijelu ovu sedmicu. Mogu u svoje i u ime svojih saigrača reći da je šef pred nas stavio jasan cilj i borbu na terenu za svih 90 minuta. Nadam se da će sve proći u redu i da ćemo napokon obradovati ljude u Vitezu na domaćem terenu”, kazao je Zoran Kokot, prvotimac Vitežana.

“U ekipu nam se u odnosu na prošlu sedmicu vratio Emir Hodžurda, koji je spreman za utakmicu. Sa ekipom trenira i Boban Đerić, ali nisam siguran koliko će biti spreman za utakmicu. Po prvi put u prvenstvu igramo pod zaista velikim pritiskom, ali možda to nije ni loše. Igra nam samo pobjeda, a momci su toga svjesni. U subotu od njih očekujem veliki angažman od njih na terenu, a i mi ćemo se angažovati u pripremi utakmice. Želimo da osvojimo tri boda jer je svaki drugi rezultat katastrofa za nas”, kazao je Slaven Musa, trener subotnjeg domaćina

sport1.ba