Share

ŠOK U BARCELONI: Arapi već pregovaraju sa Perezom, nude mu Neymara

Neymar je sve bliže odlasku iz PSG-a u koji je stigao iz Barcelone 2017. godine za nevjerojatnih 222 miliona eura.

U posljednje vrijeme dosta se pisalo o tome da Barca radi na tome da ga vrati u svoje jato, a među zainteresiranima za njegove usluge je bio i Real Madrid.

Brazilac je u 58 nastupa za PSG zabio 51 gol i upisao 29 asistencija i jedan je od najtraženijih napadača na svijetu. Iako Real nije skrivao da ga želi dovesti, činilo se da je u prednosti Barca, a dio medija čak je prenio da je povratak u društvo Messija gotova stvar.

Ipak, izgleda da je sada došlo do velikog obrata. Katalonski Sport piše kako je Barcin posao odlučio pokvariti PSG koji je usred velikih pregovora između napadača i njegovog bivšeg kluba odlučio Brazilca ponuditi Real Madridu.

skysports-neymar-football-4707476

PSG-ov vlasnik Al-Khelaifi se navodno našao s Florentinom Perezom s kojim je u odličnim odnosima i ponudio mu Neymara. Nije poznato koja bi točno bila cijena i bi li u cijeli posao bili uključeni i neki drugi igrači, ali sve bi se moglo kretati oko 200 miliona eura.

Već ranije se pričalo da bi Real u suprotnom smjeru mogao poslati Garetha Balea ili Jamesa Rodrigueza i tako umanjiti cijenu. U svakom slučaju, izgleda da Neymar ovoga ljeta napušta Pariz i odlazi u jedan od dva najveća španska kluba.