Share

Teodosić se vraća u Evropu: Dolazi na poziv Đorđevića

Aleksandar Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, saopštio je spisak igrača na koje će računati u posljednjoj fazi kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini koje se igra ovog ljeta, a na spisku se našlo i ime Miloša Teodosića koji je nedavno raskinuo ugovor sa Los Angeles Clippersima.

Dojučerašnji igrač NBA ekipe Los Angeles Clippersa Miloš Teodosić, trenutno se nalazi bez angažmana nakon što je raskinuo ugovor sa ekipom iz Grada anđela.

Mediji prenose kako bi on karijeru mogao nastaviti u Evropi u nekim od Euroligaških klubova, a najvjerovatnije će to biti klub koji bude mogao i najviše platiti.

Tako se Teodosić našao na spisku selektora košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića i na taj način će se košarkaš vratiti u Evropu, za sada, u ulozi reprezentacije. Srbiji je potrebna jedna pobjeda kako bi obezbjedili nastup na još jednom velikom takmičenju koje se ove godine održava u Kini.

Preostala dva meča reprezentacija Srbije će igrati protiv Estonije i Izraela, a u nastavku možete pogledati spisak selektora: Miloš Teodosić, Ilija Đoković, Vasilije Micić, Stefan Pot, Milenko Tepić, Dragan Milosavljević, Aleksa Avramović, Branko Lazić, Ivan Paunić, Ognjen Dobrić, Marko Simonović, Vladimir Lučić, Stefan Birčević, Stevan Jelovac, Miroslav Raduljica, Nikola Jovanović, Đorđe Gagić, Nikola Milutinov, Ognjen Kuzmić.

scsport.ba