Share

Zlostavljač Magic: Ja svima podižem duh, nisam nikoga zlostavljao

Nije trebalo dugo čekati na odgovor Magica Johnsona na optužbe da je zlostavljao zaposlenike tokom dvogodišnjeg predsjedničkog mandata u LA Lakersima.

Košarkaška legenda samo nekoliko sati nakon što je ESPN objavio veliku priču o kaosu u klubu odradila je unaprijed dogovoreno gostovanje na televizijskom kanalu istog medija koji ga je tako ocrnio, prenosi Index.

“Nikad nisam sjedio u uredu HR-a u 35 godina, uključujući ove posljednje dvije u Lakersima. Mislite li zaista da bi Jeannie Buss (vlasnica Lakersa, op.a.) dopustila da zlostavljam zaposlenike? Ništa od toga nije se dogodilo. Ja sam osoba koja veže ljude oko sebe i podiže duh zaposlenicima. Nikad ih nisam zlostavljao niti ću. To nisam ja”, rekao je Magic, koji je uvijek gradio imidž vječitog veseljaka i dobrice.

U ESPN-ovoj priči navode se svjedočanstva više od 20 bivših i sadašnjih zaposlenika, među kojima su neki dobivali napadaje panike i trebali lijekove za suzbijanje tjeskobe zbog Magicova agresivnog i nasilničkog ponašanja.

“Ja sam tip koji će uvijek reći istinu. Mnogim zaposlenicima nije se sviđalo to što sam tražio od njih da budu odgovorni. To je bio moj posao. Jesam li morao otpustiti neke ljude? Da. Trebale su nam promjene da postanemo bolji. Nitko me nikad nije nazvao i rekao mi da je Magic loše tretirao zaposlenika. Nikad. Ni neće. U redu je ako želite lagati o Magicu, ali ja znam istinu. Jeannie zna istinu. Da sam nekog loše tretirao, ona bi me pozvala u ured”, završio je Magic i naglasio da više neće reći ni riječ javno o Lakersima do 1. jula, kad ima zakazano novo pojavljivanje u istoj ESPN-ovoj emisiji.

Članak preuzet sa Zlostavljač Magic: Ja svima podižem duh, nisam nikoga zlostavljao