Share

Zvezda slavila protiv Kikanovićevog Monaca

Tešku i rovovsku ali i zlata vrijednu pobjedu izborili su košarkaši Crvene Zvezde na gostovanju u Monacu našeg reprezentativca Elmedina Kikanovića. Beograđani su unatoč sjanoj Kikanovićevoj partiji na kraju slavili 66:63 i sada imaju score 2-0 u Eurocupu.

Prva četvrtina je naslućivala laganu pobjedu Zvezde jer je završila rezultatom 17-6 za Beograđane dok su se košarkaši Monaca ipak sabrali do poluvremena na koje se otišlo sa samo pet koševa viška za Zvezdu.

U trećoj četvrtini Monaco je sjajnom obranom Crvenu Zvezdu sveo na samo 8 poena te u zadnji period ušao s 8 koševa viška. Ipak, Perperoglu i Ragland su u posljednjoj četvrtini stvari uzeli u svoje ruke, te je Zvezda stigla i prestigla prednost domaćina od 7 razlike te na kraju zasluženo slavila jako vrijednu pobjedu.

Elmedin Kikanović bio je najbolji pojedinac susreta s 22 poena, a zbog konstantnih problema sa zapisničkim stolom u monegaškoj dvorani “Louis II” statistika s utakmice je nekompletna, a kod Zvezde su najbolji bili spomenuti dvojac Ragland i Perperoglu dok je dobru partiju pružio i Billy Baron.

sportsport.ba